Citat:
În prealabil postat de antoniap
Te rog sa incetezi sa faci prozelitism sectar pe forumul ortodox. Daca ma jignesti pe mine personal, sunt datoare sa mai si rabd. Daca imi jignesti credinta, incercand sa-i smintesti pe fratii mei, sunt datoare sa-ti repet ca ai gresit locul Sper sa observe asta si adminul. Nu avem voie sa dialogam cu sectarii pe teme religioase.
|
Nu aveti voie? hai ca ma faci sa rad...
Cine nu va da voie?
E un forum, un loc public, in care se discuta pe teme religioase.... Nu ar avea de ce sa ma baneze adminul. Ti-am zis, poti sa te prefaci ca postarile mele nu exista.
Daca nu ai voie sa vorbesti cu sectarii pe teme religioase, atunci nu ma intra pe forum. Si nu fac parte din nici o secta, sunt ortodoxa, dar n-o sa fiu ceea ce pentru unii dintre voi inseamna ortodox practicant.
Daca se sminteste cineva, nu e din cauza mea, e din cauza ca, credinta nu-i e sufucient de puternica...
Am tot dreptul sa-mi scriu punctul de vedere, indiferent care e acela. Altfel, nu se inventa ideea de FORUM, altfel se faceau insule separate pentru fiecare cult/confesiune religioasa ca sa nu putem interactiona unii cu altii.
Suntem ortodocsi, dar suntem a naibii de mandrii cu confesiunea noastra si nu acceptam nicio parere care e pe langa ceea ce stim noi, nu? Doar noi stim Adevarul Absolut...
Sa-mi fie cu iertare, dar unii dintre noi chiar suntem absurzi...