Citat:
În prealabil postat de Corinusha
guardian, sunt intru totul de acord cu tine in ceea ce priveste icoanele.
Si sunt intru totul de acord cu unitatea.
Cine suntem noi sa zicem ca ortodoxia este credinta adevarata? Ca au scris unii si altii? Asa pot sa ma apuc si eu a scriu ceva, sa zic ca am fost indrumata de sfantul duh si peste 500 de ani sa imi ajunga scrierea sa fie considerata adevar absolut. exact asa cum facem noi acum.
Nu va obositi sa imi explicati ca acei sfinti parinti chiar au fost indrumati e sfantul Duh, pentru ca nu aveti de unde sa stiti.
Daca tot vorbeam de alte "secte", intrebare:
De ce ortodoxia sustine ca doar minunile care se fac de catre ortodocsi sunt autentice, pe cand cele care se infaptuiesc de oameni/preoti/sfinti din ale religii le considera "venite de la diavol"? Cum putem sustine una ca asta? Cum demonstram? Suntem noi, ortodocsii, cei care detinem adevarul absolut?
|
Singurul d-voastra scop aici este sa provocati oamenii si sa denigrati religia noastra. Satana va impinge din spate si nu va mai opriti din hula. Este cu atat mai trist cu cat sunteti si ortodoxa. Pana si un domn de aici, protestant care mai intra pe forum, avea mai mult respect ca d-voastra.