Citat:
În prealabil postat de Corinusha
Dacă ai ști ce șanse mici sunt să poți adopta în ziua de azi... Deși, cum zici, sunt pline centrele și orfelinatele de copii abandonați.
Eu am fost caz fericit că a putut să fu aoptată, și asta a fost chiar în 1990. Acum se impun niște condiții foarte aberante ca să poți adopta un copil. Și când te gândești că, copiii, la orfelinate sunt tratați cum sunt tratați, ba chiar mai sun și abuzați...
În fine, România, ...asta e...
|
De unde stii?Ai incercat sa adopti vreo 7 ani la rand fara rezultate?
Acum cateva zile am vazut un baiat al strazii dormind cu cainii ca sa-i tina de cald,oare ala care nici macar nu apartine de un orfelinat o fi greu de adoptat?
Majoritatea"stiu"din auzite.I-a spus un vecin,un prieten,un trecator.Astea sunt experientele lor,fiecare trebuie sa incerce pe spinarea sa vada ce obtine.Sansele nu sunt egale nici experientele nu sunt la fel in viata.Sunt convinsa ca daca ne si rugam puternic pentru a adopta un copil,Dumnezeu ne va veni in ajutor!
Nu numai copiii romani orfani sunt de adoptat,lumea este o familie mare,sunt orfani peste tot,daca statul roman este mai cretin la faza asta poate alte state se misca mai repede la adoptie.Si asiaticii sunt oameni,si negrii,Dumnezeu ne iubeste pe toti la fel.
Cine vrea"un copil"de adoptat gaseste repede,cine vrea numai anumite genuri de copii...deja se schimba subiectul.