Citat:
În prealabil postat de Amadeo_
Este bine sa ne rugam atat de mult la sfinti pt ca cred ca uni au ajuns astfel la un fel de politeism adica nu se mai roaga la Dumnezeu sa-ii ajute ci la sfinti de ex "la sf Ilie pt a da ploaie...etc" ?
|
Buna..sunt noua pe aici. Mi-au placut tare mult discutiile de pe forum. Amadeo, nu cred ca se pune problema existentei unui fel de politeism. Sfintii sunt mijlocitori inaintea lui Dumnezeu pentru noi, pentru iertarea pacatelor noastre. Eu consider ca acestia nu pot face nimic de la sine atunci cand le cerem ajutorul. Ei se roaga neincetat pentru ca Bunul Dumnezeu sa se milostiveasca de noi. "Doamne, de n-am avea pe Sfintii Tai rugatori.." Tin foarte mult sa mentionez ca prin vrerea lui Dumnezeu, am ajuns sa am mare evlavie la Sfantul Ierarh Spiridon care, marturisesc ca m-a ajutat enorm de mult in orice imprejurare. Sfintii fac minuni prin darul lui Dumnezeu. Cred ca indiferent de cum formulezi rugaciunea catre un anumit Sfant, daca o spui din inima si cu credinta, primesti ajutor. Mi-ar placea tare mult sa mai scriu si eu pe forum..imi plac temele..e chiar interesant.Doamne ajuta!