S-a deschis prima școală adevărată de magie inspirată de Harry Potter
http://www.unica.ro/detalii-articole...ata-35726.html
Un american de 69 de ani din California a deschis prima școală oficială de magie și vrăjitorie din lume, inspirată de aventurile seriei Harry Potter.
Oberon Zell-Ravenheart, un bărbat de 69 de ani și mare fan al seriei Harry Potter, de J. K. Rowling și-a deschis propria școală de magie și vrăjitorie, după modelul Hogwarts.
Academia de magie are sediul în Marin County, California și se numește The Grey School of Wizardry.
Oberon Zell Raventhart pretinde că este adevăratul profesor Dumbledore, din îndrăgita serie pentru copii Harry Potter și conduce cu succes "instituția de învățământ".
La școala de magie, profesorul și colegii lui predau materii ca Științele Întunecate, Tarot, fizică cuantică, chimie și altele.
Școala de magie inspirată de Harry Potter are deja succes, numărul elevilor înscriși depășind 650 de persoane, cu vârste cuprinse între 11 și 75 de ani.
Profesorul care se crede directorul Dumbledore are 69 de ani, este practicant de religie păgână și poligam. El iubește atât de mult seria de romane de aventuri Harry Potter, încât a participat la lansarea fiecărui volum îmbrăcat în vrăjitor.
Te-ai înscrie la prima școală oficială de magie și vrăjitorie din lume, inspirată de aventurile seriei Harry Potter?"
-eu nu pentru ca sunt impotriva vrajitoriei,sunt ortodox si am practicat si eu yoga satanica dar m-am lasat de vreo zece ani.