View Single Post
Vechi 15.10.2013, 17:30:21
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
Pai s-a spus adevarul , copilul a fost omorat de caini maidanezi, care au atacat in haita. Unul era chiar cu sange pe bot, sangele copilului. Asta da chestie oribila, care ar misca si pietrele. Nu se pune nimic in spatele acestui copil, se face ce era normal sa se fi facut de mult timp. Probabil ca si copilul care a fost omorat urla de durere dar se pare ca sunetul acesta nu a fost destul de puternic pentru a fi auzit de iubitorii de animale, care inca ii caineaza pe bietii caini prinsi de hingheri, nu stiu in ce mod ar trebui sa fie prinsi acesti caini pentru ca sa fiti d-voastra si restul multumiti.

Probabil ca printre cainii prinsi se afla si cainii care l-au omorat pe Ionut, va dati seama ca luati apararea unor animale ucigase?
1. Unde erau oamenii? De ce n-a fost auzit acel copil urland? Eu asta nu inteleg.
De ce n-a putut fi salvat?
Nu, nu s-a spus totul. Ceva nu este clar pentru mine. Copilul ala putea fi salvat si nimeni n-a stiut de el, nu a auzit sau vazut. Asta nu intelege nimeni.

2. Cainele care l-a atacat inteleg ca a fost prins de atunci si s-a analizat sangele de pe bot. Sau nu?

In rest nu mai spun nimic. Ani de zile nu s-a facut nimic si acum vina cade tot pe noi. Mie mi-e mila si de copil si de animale. Si nu am nici o vina. Nu eu am aruncat animale pe strada. Si nici ele nu au vina pentru destinul lor.

@Ekaterina - ba da, au aratat si o femeie inconjurata de caini. Si au explicat situatia. Da, cainii pot fi prinsi si prin alte metode. Dar cui ii pasa?