View Single Post
Vechi 20.10.2013, 17:09:21
daniela.florentina daniela.florentina is offline
Junior Member

Data înregistrării: 20.10.2013
Implicit bucuria de a ajuns la Sfant

Deoarece mama mea este foarte bolnava- are gaura pe retina, nu vede cu ochiul drept, tensiune, bolnava cu inima, ficatul, pancreasul, stomacul..si sistemul nervos si pana acum nimeni nu a reusit sa o puna pe picioare, m-am gandit la inceputl anului 2013 sa o duc la Sfantul Nectarie in Eghina pentru a I se putea confesa si vorbi cu el in liniste si pentru vindecare, dar din pacate nu am reusit sa plecam atunci, tot din cauza ca i-a ost rau tot timpul, nici eu nu sunt mai prejos, pana acum 2 ani am fost bolnava pe sisitem nervos, am luat tratament, m-am imbolnavit cu stomacul si toate cele, iar sora mea in vara acestui an s-a imbolnavit si ea pe system nervos, Am hotarat cu sotul meu ca in septembrie v-om merge toti 4 la Sfant pentru a ne ruga lui si a ne vindeca de aceste incercari,numai ca din pacate nici acum mama si sora mea nu au reusit sa mearga cu noi, deoarece sora mea a facut o cadere urata, iar mama a ramas alaturi de ea, noi urmandu-ne drumul in cele din urma, dupa ce am vrut sa nu mai plecam, dar cred ca Sfantul ne astepta.In data de 16.09.2013 am ajuns in cele din urma la Sfantul Nectariepe insula Eghina, dupa 1 zi de mers pe drum si o noapte dormita prin port - cred ca mai bine ca nu a venit mama cu noi pentru ca nu ar fi putut sa reziste atata drum. Seara m-am culcat, stiind ca a doua zi voi merge direct la manastire. In vis mi-a aparut Sf NEctarie de la rasarit si mi s-a aratat de 3 ori fata lui, pesemne ca ma astepta.Cum m am trezit de dimineata pe nemancate am plecat impreuna cu sotul meu la manastire. Mi-am citit acatistul, mi-am facut rugaciunile, dar tot nu ma simteam implinita...parca ceva nu era bine...am plecat in cele din urma, cu gandul cu inca nu merit un semn de la El...Vineri dimineata m-am reintors la manastire, parca deja ma simteam mai impacata si mai bine cu mine, iar in momentul in care am ajuns la mormantul Sfant si am pus urechea de 3 ori am auzit batai de inima ,una dupa alta la scurt timp. in momentul ala m-am umplut de o energie si o stare nemaipomenita, chiar si mama mea cand am sunat-o in Bucuresti mi-a povestit, bolnava fiind ca in ziua aceea se simtea mai bine. Duminica inaintea de plecarea dupa insula, am trecut din nou pe la manastire sa ne luam binecuvantarea Sfantului. In momentul in care am intrat in biserica unde a slujit si unde ii era capul pus marea majoritate icoanelor emanau un miros de mir care nu exista pe pamantul asta. spre iesirea din biserica am mai trecut o data pe la icoana care mi s-a parut ca miroasea cel mai puternic dintre toate, iar in clipa in care m-am apropiat am simtit cum mirul a intrat prin nasul meu...in mainile si picioarele mele si m-a cutremurat. am iesit afara la sotul meu blocata sa-i spun ce am trait si m-am intors din nou sa mai simt o data mirosul Acela, numai ca , din pacate, icoana nu mai mirosea a nimic. Am plecat cu bucurie in suflet, multumire si multa fericire spre casa- la Bucuresti. Drumul pe care l-am parcurs a fost noaptea, inainte sa iesim din Grecia ne-am pierdut si nu reuseam sa mai iesim, numai ca deodata in fata noastra au mai aparut doua masini de nicaieri dupa care ne-am tinut pana la granite cu. Bulgaria, dupa care au disparut...dupa ce am trecut granite am simtit mirs de mir de la Sfantul Nectarie...sotul meu a spus ca in cele 2 masini erau in geri trimisi de Sfant sa ne scoata de unde pierdusem..era mult prea evident si mirosul de mir....iar pana acasa am fost calauziti de luna si parca Sfantul Nectarie statea in dreapta mea si ne pazea..asa am simtit tot drumul si am ajuns cu bine acasa. Doar cand am ajuns acasa am pus cap la cap ceea ce am trait si mi-am dat seama ca Sfantul mi s-a aratat de 3 ori in vis, de 3 ori I-am auzit inima batand, de 3 ori am mers la manastirea lui - care poarta hramul Sfintei Treimi.
Va scriu toate acestea indrumata de mama mea, deoarece atunci cand am ajuns acasa cu ce am venit eu sufleteste nimeni nu-mi poate lua, ce am trait nu stiu daca mi se va mai intampla vreodata. Acum chiar daca parca dupa ce m-am intors acolo intampin tot mai multe problem si incercari, sper ca , cu ajutorul lui Dumnezeu, a Fecioarei Maria, a Domnului Iisus Hristos prin rugaciunile lui Sfantul Nectarie sa trec peste toate sa fim sanatosi toata familia si sa ne vinecam de toate bolile trupesti si sufletesti.
Slava tie Dumnezeul nostru! Slava tie Sfantule Nectarie pentru bunatatile si iubirea pe care ne-o arati! Credeti, iubiti-l pe Sfant si el nu ne va parasi vreodata!
Daniela 25, Bucuresti
Reply With Quote