View Single Post
Vechi 21.12.2007, 14:54:21
Alexandra-Ioana Alexandra-Ioana is offline
Banned

Data înregistrării: 19.11.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de C-tin
Citat:
În prealabil postat de alinafat78
adica Victor si eu putem indrepta prin comportamentul nostru fapta lui? nu ma intelegeti gresit - chiar m-as da peste cap de bucurie daca s-ar putea.
Da, La Dumnezeu sunt toate cu putinta de indreptat!
Preotii nu pot s-o spuna caci sunt sub ascultarea canoanelor ortodoxe si nu vor sa sminteasca, caci atunci nu s-ar mai face o problema din sinucidere care ramane totusi un pacat enorm de mare.
Insa Dumnezeu nu s-a impiedicat de canoane pt a raspunde acelora care cu adevarat i-au bineplacut Lui. Caci, cine asculta de Dumnezeu si Dumnezeu asculta de el.
Deci, sa ne sfintitim printr-o traire ortodoxa ca sa fie iertati si cei neamurile noastre.

Am o intrebare... si m-as bucura mult, daca mi-ai raspunde. ???
Eu credeam si inca mai cred si voi crede, ca mantuirea, precum si iertare si sfintirea sunt personale. Ca sa ma explic, suntem iertati, mantuiti individual, nu in masa. Adica nu se ia un cluster si se trateaza ca intreg, ci din cluster fiecare e in parte "analizat".
Prin ceea ce spui tu, eu inteleg urmatorul lucru. Daca persoana X din neamul Y, dupa cum spuneai se sfinteste printr-o traire ortodoxa, si cei din neamul Y vor fi iertati. Cum? ??? Asa, din fiecare neam sa se sfinteasca unul si toti restul sa fie necredinciosi, ca se iarta tot neamul. Nu prea mi se pare ca are legatura nici cu logica, dar si mai putin cu dreptatea si sfintenia lui Dumnezeu. :dontgetit:

Multa pace! :)
Reply With Quote