View Single Post
Vechi 22.10.2013, 02:57:35
Parascheva16's Avatar
Parascheva16 Parascheva16 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2013
Religia: Ortodox
Implicit

De ce mereu se ignora treburile urate din vest, dar orice lucru rau din Romania este scos in fata?

Si SUA are mafiile ei, cum sa nu aibe? Mafia italiana, mafia spaniola, mafia negrilor. Tigani nostrii sunt pui pe langa astia. Apoi, nu doar Romania are tigani. Foarte multe tari din Europa are tigani si tot la fel sunt, doar ca media din vest in scoate in fata pe ai nostrii. Si in SUA sunt proxeneti. Si in SUA sunt copile luate si obligate sa se prostitueze. Se poate cerceta treaba asta.

Nu din cauza tiganilor am ajuns unde am ajuns. Nu tiganii au facut paguba in buget, ci politicienii. Sa cercetati cate mafii au facut astia, si nu sunt tigani. Eu as zice ca politcienii ar fi un motiv mai intemeiat sa pleci din tara, nu tiganii. Daca aveam politicieni cu sacun la cap nu ii lasau sa faca ce fac. Tiganii se comporta asa cum se comporta ptr. ca li s-a dat voie.

Parinte Necula a spus ca cunoaste si a vazut sate intregi de tigani care sunt civilizati. Si-au facut camine culturale, Biserici, isi vad de treaba lor. Dar acesti tigani nu ii vezi la televizor, caci sunt banali.

Nu doar tiganii sunt pesti. Au fost si sunt chiar si femei romance care fac asta.

Nu mi se pare corect sa spunem ca totul este perfect in vest, iar in Romania totul e dezastru, caci nu este adevarat.
Reply With Quote