Citat:
În prealabil postat de Ekaterina
Am citit despre cazul prezentat de Parascheva si consider ca s-a mers foarte departe.
Revenind la gradinita, nemultumirea mea ca parinte in momentul de fata este ca personalul este depasit fizic si psihic de numarul de copii. O invatatoare si doua ingrijitoare la 30 de copii mi se pare cumplit. Am toata admiratia pentru aceste doamne care rezista in asemenea conditii, dar in acelasi timp este tare periculos. Au fost atatea cazuri in care copiii nesupravegheati corespunzator (din cauza mentionata mai sus) au ajuns in situatii periculoase.
Un alt aspect este faptul ca racesc si se imbolnavesc destul de grav, stai cu ei mai mult pe acasa sau prin spitale, ii indopi cu medicamente la care se adauga suferinta copilului si a ta ca parinte.
|
Asa multi sunt intr-o grupa? Eu nu-mi amintesc sa fi fost asa multi inainte. Dar si la scoala tot 30 sunt. Se merge pe cantitate nu pe calitate.
In Anglia nu se scocheaza nimeni ca kinderii racesc si nu sunt indopati cu medicamente,caci spun ca este ceva normal, sistemul imunitar trebuie sa se dezvolte si sa se adapteze. Spun de Anglia, ca de ei stiu. Poate asa fac si alte tari. Oricum, raceala nu se trateaza cu antibiotice.