View Single Post
Vechi 23.10.2013, 14:05:53
Daniel_Ortodox Daniel_Ortodox is offline
Banned

Data înregistrării: 02.01.2013
Locație: pămîntul omenirii căzute
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Daniel_Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Frumos spus.
Cum zicea si Florin, Dumnezeu ne-a dat liberul arbitru, si nu ni l-a dat degeaba. Dumnezeu nu cred ca se asteapta ca toti sa credem in El sau ca toti sa facem fapte bune, pentru ca, sa nu uitam, exista si Diavolul
Doamne ajută.

Îți spun cu blândețe și iubire:

Vorbești/scrii prostii, Corina. Și smintești pe oricine citește ce scri, suflete !

Ba da ! Dumnezeu se așteaptă ca toți să credem în El ! Asta vrea. Uite ce spune Scriptura:

"Părinte Sfinte, păzește-i în numele Tău, în care Mi i-ai dat, ca să fie una precum suntem și Noi. Ca toți să fie una, după cum Tu, Părinte, întru Mine și Eu întru Tine, așa și aceștia în Noi să fie una, ca lumea să creadă că Tu M-ai trimis. Și slava pe care Tu Mi-ai dat-o, le-am dat-o lor, ca să fie una, precum Noi una suntem" -Ioan 17, 11-21,22-

Ba da, Dumnezeu se așteaptă ca toți să facem fapte bune. Asta vrea. Iar versetele sunt câteva zeci, nu ți le mai dau. Crezi că Dumnezeu vrea sau se așteaptă, să facem fapte rele ? Îi place ? Se bucură de faptele rele ? Nu înțeleg logica gîndirii tale. Serios acuma. Vorbești direct împotriva lui Dumnezeu, împotriva credinței creștine, poate fără să vrei, poate pe fond bun. Dar gîndește înainte să scrii sau să spui ceva. Cu atît mai mult, gîndește de mai multe ori înainte să scrii ceva creștinesc. Spune-ți în sinea ta: măi e bine dacă scriu asta ? Spune un: "Doamne miluiește, ajută-mă", înainte să scrii sau să spui ceva. Mai spune: "Certe-te pe tine Domnul, diavole, cum te-a certat când ai vrut să iei trupul (moaștele) lui Moise (Iuda 1, 9), ca să nu mă ispitești să pot scrie pe placul Domnului Dumnezeului a toate."

Și diavolul sau satana, se scrie cu "d" și "s" mic. Niciunde în Sfânta Scriptură, nu apare scris cu litere capitale.

Atât am citit din ce-ai scris, și am dat răspuns, că dacă pentru tot textul ce ai scris, mă implic să îl aduc la adevărul creștinesc, ți-aș scrie câteva pagini, care din indiferența ta, nu ai citi mai nimic. Și aș arunca mărgăritarele porcilor, și Scriptura ne spune să nu facem asta. Porcii nu sunt oamenii, ci atitudinile oamenilor, comportamentul oamenilor, devine precum cel al porcilor.

Bucurii.

Last edited by Daniel_Ortodox; 23.10.2013 at 14:13:30.
Reply With Quote