Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Racelile nu cred ca sunt boli grave...alte boli sunt specific copilariei,oreionul,pojarul-si nu se ajunge prin spital de la ele.Am trecut si eu prin ele si am facut orice boala posibila si imposibila.
Cred ca sunteti niste parinti destul de exagerati daca considerati racelile printre imbolnaviri grave :)
(Ecaterina si Ovidiu)
Stati linistiti,le va face si la scoala chiar daca omit gradinita.Ca si la orice schimbari bruste de temperatura.
|
Racelile nu sunt boli grave, dar otitele, bronsitele, bronsolitele, pneumoniile, enterocolitele sunt foarte grave.
Cu siguranta le vor face la scoala, toti medicii pediatri spun ca primul an de gradinita, scoala este problematic din acest punct de vedere, dar ceea ce nu inteleg cei ce nu au copii este faptul ca intr-un fel coopereaza la tratament un copil de trei ani (sau la o eventuala spitalizare) si altfel unul de cinci, sase, sapte ani. Faptul ca il indopi cu antibiotice si atitermice de la trei ani nu este spre binele copilului. Eu nu cunosc un caz ci foarte multe, in care copiii care au mers la gradinita au deja cateva internari la activ, sunt prietenii nostri cu care ne jucam in parc.
Daca ai un copil care merge la gradinita si vine acasa cu toate bolile si le da si fratiorilor, dintre care cel mai mic are cateva luni, nu cred ca esti foarte incantata. Parerea mea este ca fiecare parinte este liber sa ia deciziile pe care le considera potrivite pentru copiii lui, nu ma intereseaza ce zic ceilalti, atat timp cat copiilor mei le este bine.