View Single Post
Vechi 24.10.2013, 10:29:50
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Daniel, nu zic ca nu ai dreptate, pentru ca ai.
Dar absolut niciodata n-o sa fim toti buni si n-o sa-L iubim toti pe Dumnezeu. Normal ca nu Ii place si e logic. Dar Dumnezeu nu obliga pe nimeni sa Il accepte si sa Il iubasca. Mai mult asta am vrut sa zic.
Diavolul ispiteste, si multi cad in ispita. Si eu, si tu si toti, intr-o anumita masura... Dar ne putem scoate de acolo daca vrem si daca Ii cerem ajutorul lui Dumnezeu.
Dar ateii ce se fac? Ei nu cred nici in Dumnezeu, nici in diavol. Si totusi, au si ei cunostinta de bine si rau.
Da, ce mai probabil tot de la Dumnezeu vine, pentru ca eu cred ca moralitatea a aparut daorita lui Dumnezeu, ca altfel era haos total in lume sau nu exista Lumea.

Imi cer scuze, n-am bagat de seama ca diavol si satana se scrie cu "d" mic, respectiv "s" mic.

Si absolut nimic din ce am scris pe forum, si din ce voi mai scrie pe forum, nu o fac ca sa smintesc pe cineva. Sunt pure pareri, care trebue luate ca atare, chiar daca sunt gresite. Afirmatia asta e valabila pentru toti cei care citesc forumul, pentru ca am fost si acuzata destul de urat de prostie, prozetelism si altele. Eu nu fac prozetelism si nici nu vreau sa smintesc. Imi pare rau daca asta se intelege.

Si, Daniel, multumesc pentru cuvintele frumoase cu care imi spui ca gresesc. Esti un om care chiar nu vrea sa jigneasca si care chiar vrea sa ajute (din ce imi dau eu seama).
Reply With Quote