Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Otitele nu sunt virulente,deci nu se transmit de la individ la individ.
Iar unele cazuri de bronsite si pneumonii,la fel nu sunt virulente fiind produse de bacterii.
Ultima data cand am luat bacteria de enterocolita,a fost dupa vizita unui restaurant;am apucat manerul usii cu mana apoi am uitat sa ma spal pe maini inainte de masa,mi-am adus aminte cand era prea tarziu si deja cu aceiasi mana mi-am atins painea!
Cand m-am si imbolnavit am stiut sigur!
|
Otita poti sa faci si ca urmare a unei infectii virale.
Imagineaza-ti cum si cat de bine se spala pe maini un copil de trei ani, mai ales dupa ce a fost la toaleta. De aici si pana la enterocolite (care de altfel pot fi si ele virale) nu este decat un mic pas.
Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Eu nu cred ca pt a evita aceste bacterii miniscule si virusi trebuie sa ne izolam de societate,pana la urma tot ne gasesc si in cele mai izolate locuri.Si in holul medicului de familie poti veni cu o boala si pleca cu alta!
Eu am fost un copil tare bolnavicios si totusi traiesc din mila Domnului + din progresul medicinii.
In concluzie,cand si daca voi avea copii,ii voi duce la gradinita si ma voi ruga de fiecare data sa fie ocrotiti si sa nu se imbolnaveasca grav.Pana la urma trebuie sa intelegem ca daca inca mai suntem aici si acum,suntem din mila Domnului si nu asa oricum!
Ar fi chiar culmea sa ne gandim ca putem noi sa ocolim bacteriile si virusii dupa socoteala noastra marunta.
|
Yasmina, daca tu crezi ca mersul la gradinita merita toate eforturile, chiar daca stai in spital cu trei copii, chiar daca ii indopoi cu antibiotice si alte tratamente, chiar daca acolo nu le este bine, eu nu pot fi de acord cu asta. De aceea ti-am scris si in postarea trecuta, fiecare parinte face asa cum crede ca ii este mai bine copilului.
Ca si tine cred ca Dumnezeu ne fereste de toate, ca Lui trebuie sa-i multumim pentru faptul ca suntem sanatosi si mai ales pentru ca traim.