View Single Post
Vechi 26.10.2013, 18:48:01
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Nici macar nu citesti sau nu intelegi ce spune un measaj si pe urma ataci autorul. Este oribil si total necrestin ceea ce scrii.
N-am spus nicaieri ceea ce intelegi tu din mesajul meu.
Am spus ca in general oamenii fac ceea ce li s-a dat de la Dumnezu, talentul si pasiunea. Unul este sa fie medic, altul, avocat, altul preot si altul sa creasca animale sau sa cultive pamantul.
Si daca statul si familia investesc in tine sa faci o facultate, sa-ti faci vocatia, nu poti sa arunci la gunoi totul si sa te duci la tara.
Din asta ai dedus tu dispret si complex de superioritate?
Pentru ca asta este un complex de superioritate: unii sunt mai bunii decat altii si merita mai mult decat altii. "E injositor sa arunci gunoiul daca ai facut o facultate."

Citat:
Ca unii chiar nu pot.
Multi chiar nu vor.

Citat:
Si in rest nu mai comentez. Iti recomand sa citesti mesajele cu atentie intai si sa renunti sa mai ataci la persoana.
Atac la persoana ar fi sa spun ca cineva e prost. Eu atac doar prostiile spuse. Si contraziceti-ma atunci cand spun ca aveti o problema cu unele invataturi ale Bisericii pentru ca nu se pliaza pe asteptarile dvs (spuneti sincer ca nu e asa) si ca aveti o problema cu standardele inalte impuse de unii comentatori pentru ca din punctul dvs de vedere nu toti oamenii pot deveni sfinti.

Citat:
Scrii numai prostii la adresa altora si te crezi mare invatat in ale ortodoxiei. Si nu este asa.
Exista cineva pe forum (nu sugerez ca ati fi dvs, dar lumea stie despre cine este vorba) plin de falsa modestie. Eu nu sunt asa. Nici nu am sa dau dovada de asa ceva. Dar nici nu am spus ca as fi un mare invatat in ale ortodoxiei. Cu toate acestea nici nu exprim pareri personale care contrazic dogmele Bisericii. Ca recomandare, inainte de a va exprima parerile personale verificati care este invatatura Bisericii despre asta. Nu poti sa fii pe jumatate ortodox. Daca esti ortodox crezi in totalitate ceea ce invata BO, daca nu, corect este macar sa nu te autointitulezi ortodox. Si asta doar in baza unor pareri personale.