Citat:
În prealabil postat de iliegh
Am doua observatii care rezulta din mesajul tau pentru AlinB:
1. Ceea ce zice 1 nu 10 oamenii de stiinta poate fi verificat pe loc. Intradevar, nu trebuie sa crezi, dar poti sa verifici aici si acum. Dupa care te vei lamuri, adica vei sti exact. La ce altceva te refereai cand spuneai ca nu trebuie sa crezi, adica ce altceva in afara de cunoasterea stiintifica mai poate fi verificat, testat si constatat fara dubiu ?
2. Despre partea cu adventistii, fara sa am nici o afiliere cu acestia, mie mi se pare ca nu numai ei o tin asa pana in panzele albe. Se pare ca toti credinciosii o fac, altfel nu s-ar mai chema credinciosi. Ei trebuie sa creada pana la capat, indiferent de ce spun oamenii de stiinta si alti credinciosi de alta natura.
|
1. Desigur, poate sa fie si un singur om sa spuna adevarul, desi toti ceilalti spun ceva gresit. Ma refer la teorii fanteziste gen evolutionism si Big-Bang (sar peste teoria stringurilor, sa spunem ca e ceva de mai mica importanta). Nu exista nicio dovada a existentei lor, dimpotriva, datele stiintifice (alea adevarate, nu fantezii si teorii) arata ca e imposibil sa fi existat si Big-bang-ul si evolutia speciilor, inclusiv abiogeneza. Tu nu ai participat la disuctii si poate nu ai citit mesajele, ar dura prea mult timp sa scriu iar acele dovezi, daca ma intrebi.
2. Asa este, toti sustin ceea ce cred cu tarie, eu am spus doar de adeventisti. Problema e ca sunt unii care sustin si ca pamantul e plat, ca soarele se invarte in jurul pamantului sau alte ciudatenii. Toti au dreptate? Nu. Cum afli care are dreptate si care nu? Cercetand care e adevarul si deosebesti in functie de asta.