Citat:
În prealabil postat de AlinB
Oh, ai putea sa o invidiezi enorm pe Gabriela.
Pentru ca la tine funia este inca departe de par, inca mai faci multe giumbuslucuri si in ciuda lor sa te dai totusi credincioasa-mai-buna-decat-credinciosii.
Dar mai devreme sau mai tarziu o sa se termine si la tine comedia.
|
AlinB, deja ma enervezi....deci serios, esti enervant de-a dreptu.
Nu Alin, nu ma dau credincioasa-mai-buna-decat-crediniosii, dar as putea oricand sa m dau credincioasa-mai-buna-decat-tine, ca eu nu-s o fiara ca rine sa atac persona pe toate partile. Cand o sa-ti vin cu atac la persoana, atunci s-o mai faci si tu. Sti, e cel mai usor lucru de facut...
Si cand o sa se termine comedia, la mine o sa se termine, nu la tine, asa ca nu va de ce ti-ar pasa.
Ai impresia ca pentru ca nu cred in ce au scris unii sa zisi sfinti nu sunt credincioasa si pentru ca nu cred in institutia bisericii care in afara de a ne seca de bani se a contrui o groaza de biserici de care ne putem lipsi, ca totusi, avem biserici, in loc sa se construiasca ceea ce avem nevoie (spitale, scoli, gradinite). Romania nu mai are nevoie de alte biserici, sunt deja destule, dar unde-s centrele medicale, scolile si gradinitele, mai ales la sat? Ele nu prea exista pentru ca unora li se rupe de ei si prefera sa construiasca o biserica de x milioane de euro.
Ma scuzati de offtopic, dar deja m-am saturat savd cum aproape la fiecare postare e-a mea domnul AlinB are ceva de zis impotriva mea...
Alin, nu invidiez pe nimeni in general. Un pacat in minus...