30.10.2013, 09:32:14
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de fallen
Hai sa va zic eu leac: acum cativa ani eram putin indragostita de un coleg, si desi nu mai lucram impreuna, totusi imi ramsese in suflet o leaca de dor...cumva mi-am amintit sau chiar am povestit despre acele vremuri, si iata intr-o noapte visez ca lucram tot acolo si ma trimite sefa sa-l ajut... ajung la el si ce sa vezi, baiatul singur, la inceput ne bucuram sa ne revedem, apoi el insista, eu zic stai usor, baiete, ce inseamna asta, el zice ceva de genul 'daca nu stai ma enervez"... noroc ca ne intrerupe cineva, dar deja eram convinsa ca nu mai am scapare, ca ne vom intoarce de unde ne-am oprit si ...nu stiam cum voi mai da ochii cu al meu acasa.... Desigur ca dimineata m-am trezit cu niste draci pe mine, mi se parea inadmisibil cum a putut sa faca asa o mojicie, imi trecuse orice urma de simpatie sau dor, drag de respectivul...ma gandeam ce-ar trebui acum, sa multumesc lui Dumnezeu pentru "leac"? Dar oare e adevarat ce am visat eu, oare el chiar asa ar fi procedat si in realitate? Sincer, inca ma indoiesc!
|
un "leac" pentru dragoste este timpul
|