Subiect: Cum ar trebui
View Single Post
Vechi 30.10.2013, 12:52:43
Marimira's Avatar
Marimira Marimira is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.10.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AGabriela Vezi mesajul
Va multumesc pentru cuvintele frumoase si incurajatoare. Nimic mai adevarat in tot ce ati spus, numai ca eu, in ciuda faptului ca merg duminica la Sf Liturghie si uneori la Sf Maslu si la Vecernie, ma si spovedesc, asa percep lucrurile, dupa cum le-am expus. Aceasta este realitatea mea si credinta mea care nu mai exista
Ei, te rog , nu deznadajdui, eu nu te cred ca nu mai ai credinta, probabil ca sunt mai multi factori de presiune pe umerii tai, si esti foarte obosita sufleteste...pentru si mai multe motive decat ai dorit tu sa transmiti...

Acum fiind obosita si mahnita, acorda-ti un ragaz....odihneste-te, dormi, mananca, viseaza, asculta muzica, adu-ti aminte si de Domnul din cand in cand...si incearca...nu numai rugaciunea...ci chiar niste dialoguri cu Domnul si mantuitorul nostru Iisus Hristos...eu am primit raspunsuri la toate intrebarile...nu imediat, pe loc, dar in scurta vreme dupa ca am pus intrebarea.

A primi niste raspunsuri, presupune gasirea unor solutii, deci NADEJDE la Dumnezeu!!!Incredere in El, SPERANTA, si mai ai si tu un pic de rabdare...

Astept vesti de la tine...curand!

Poti sa-mi scrii si in privat, oricand...

iti doresc numai bine!
Reply With Quote