Citat:
În prealabil postat de Corinusha
AlinB, deja ma enervezi....deci serios, esti enervant de-a dreptu.
|
O performanta pentru care cred ca as primi felicitari de la multi utilizatori ai acestui forum.
De obicei tu erai cea care ii enervai pe ei cu sfaturile tale "crestinesti".
Citat:
Nu Alin, nu ma dau credincioasa-mai-buna-decat-crediniosii, dar as putea oricand sa m dau credincioasa-mai-buna-decat-tine, ca eu nu-s o fiara ca rine sa atac persona pe toate partile.
|
Oh, cum sa nu..ca ei sunt barfitori, preotii sunt materialistisi tu esti in cautare de Dumnezeu.
Verifica-ti postarile mai vechi.
In plus, tocmai ai confirmat, in aceeasi fraza, ceea ce te straduiai sa infirmi.
Citat:
Cand o sa-ti vin cu atac la persoana, atunci s-o mai faci si tu. Sti, e cel mai usor lucru de facut...
|
Oh, dar ai facut-o de atatea ori. La adresa credinciosilor in general, la adresa preotilor in general cu alte cuvinte tu iti poti permite sa critici pe altii, dar tu nu poti fi criticata.
Citat:
Si cand o sa se termine comedia, la mine o sa se termine, nu la tine, asa ca nu va de ce ti-ar pasa.
|
Compasiune, uita-te in dex ce inseamna.
Citat:
Ai impresia ca pentru ca nu cred in ce au scris unii sa zisi sfinti nu sunt credincioasa si pentru ca nu cred in institutia bisericii care in afara de a ne seca de bani se a contrui o groaza de biserici de care ne putem lipsi,
|
Tu te poti lipsi, ca nu esti dusa la biserica si nici nu vezi rostul pentru asta pentru ca nu iti trebuie crestinism, iti este suficient o filosofie ieftina, incropita pe prostii din presa + judecata pripita. Daca putem vorbi de judecata..
Citat:
ca totusi, avem biserici, in loc sa se construiasca ceea ce avem nevoie (spitale, scoli, gradinite).
|
Pentru asta statul incaseaza de la cetateni mai bine de jumatate din venituri.
De ce Biserica ar trebui sa se ocupe cu asa ceva?
Vezi ca nu poti sa procesezi si nu faci decat sa reciti ca papagalul ce scrie presa?
Citat:
Ma scuzati de offtopic, dar deja m-am saturat savd cum aproape la fiecare postare e-a mea domnul AlinB are ceva de zis impotriva mea...
|
Nu impotriva ta ci impotriva enormitatilor care le debitezi nu de putine ori.
Ca te identifici cu ele, e problema ta.
Citat:
Alin, nu invidiez pe nimeni in general. Un pacat in minus...
|
Nu sunt asa sigur. Multe postari ale tale denota asta.
Faptul ca ii judeci in masa este probabil din cauza ca ei au ceva si tu nu ai.
Dar ai vrea. Si nu poti. Dar nici nu vrei.