Bun, ca sa nu zic doar vorbe, sa ma gandesc la niste ideei concrete:
1. Nu stiu mai exact ce meserie ai ai si daca-ti place ceea ce faci. Daca esti cu mai multi colege/colegi in birou de exemplul in "pauza de cafea", la o gluma, o discutie, etc se pot afla multe, folosind "metode specifice"", in sensul de a participat la conversatie, dar a-l lasa pe om sa zica (un fel de "tras de limba"discret);
2. Dupa servici (nu stiu cum e programul tau!)- daca zici ca stai in Bucuresti (daca stai in Ploiesti pe acolo nu prea stiu öbiectivele asa bine, in afara de "Muzeul ceasurilor"")- le zici frumos la colege sa mergeti prin targ'' (asa ca intre femei) si sa zicem un traseu: de la Piata Victoriei pe Calea Victoriei pe jos pana in zona Lipscani, unde ar fi si magazine macar sa-ti "clatesti"ochii, dar si terase unde se poate servi o cafea, suc, etc! Iar la o discutie intre femei imposibil sa nu afli si informatii utile;
3. Este adevarat ca barbatul trebuie sa faca primul pas, insa dupa cum constat (din moment ce esti singura!) ca barbatii de acolo cam ""lemn'' Tanase"", ramane singura varianta ca sa actionez tu. Simplu: intai "studiez terenul"", folosind ochiu si timpanu'', si inclusiv la o "barfa"" intre femei sunt convins ca se discuta multe, iar apoi imposibil sa nu fie cineva singur de care sa-ti placa.
|