Citat:
În prealabil postat de AlinB
Esti sigura?
Nu stiu cati oameni care chiar casatoriti fiind au o raportarea fireasca la casatorie, cel putin dupa standardele crestine.
Nu stiu cati din cei/cele care vor sa se casatoreasca se gandesc in primul rand la mantuire care inseamna pe undeva si o doza de suferinta cat se gandesc la compatibilitate fireasca, stare financiara, intelectuala, ca promisiunile de "impreuna la bine si la rau" pot insemna in ciuda celor mai bune asteptari, mai mult rau decat bine si isi asuma acest rau si il duc efectiv impreuna, etc.
Iar cu rabdarea, la o femeie care se apropie de 40 e mai greu, si mai ales poate sa astepte mult si bine daca nu schimba nimic in abordarea problemei.
|
Ati interpretat intr-un mod neasteptat ceea ce am dorit eu sa trasnmit...si anume:
"Nu este bine sa fie omul singur...!"
Apoi ce v-a facut sa credeti ca ea nu are o raportare corecta? Se spovedeste , se impartaseste, frecventeaza biserica, cum sa nu se gandeasca la mantuire?
De ce o acuzati fara sa cunoasteti bine situatia?...poate chiar nu a intalnit persoana potrivita...acest lucru se intampla multor persoane.
Chiar ea a spus ca doreste sa primeasca si sa ofere sprijin pentru mantuire, si in acesti termeni a descris persoana pe care si-o doreste alaturi in vederea casatoriei?
Mie se pare ca acuzati si raniti prea usor, fara sa cunosteti in profunzime persoana!
Atentie raniti prea usor!
Fata
are un duhovnic, primeste deci sfaturi corecte...ea dorea sa gaseasca aici
"o vorba buna" si o idee in plus...
cum sa faca...sa-si odihneasca sufletul in Domnul.
Strasnic ati odihnit-o!Pe omul agitat intai il linistesti si apoi il ajuti!
I
nsa este punctul meu de vedere, d-voastra puteti face cum considerati, nu ma supar! Fiecare e liber sa aleaga o cale!
Numai bine va doresc!