View Single Post
Vechi 01.11.2013, 17:19:06
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Probabil ca angajatii au o cladire special amenajata a firmei,unde platesc mai ieftin dar locuiesc la comun-gen 4-6 persoane intr-o camera.
Si mananca la cantina amplasamentului unde au reduceri de angajat.

Ore suplimentare nu vor fi,deoarece firmele care aduc angajati prin firme de recrutare ,isi aduc angajati de ordinul zecilor sau al sutelor pe sezon si chiar in plus,doar asa sa fie in caz ca vor fi lipsa. De obicei,in aceste cazuri nu trebuie sa te bazezi pe orele suplimentare deoarece dupa acele 40 de ore legale firma ar trebuie sa plateasca orele suplimentare dublu(OVERTIME).Ar trebui sa fii prost sa platesti overtime unora care lucreaza peste program si sa nu aduci alti anjagati care sa ocupe locurile,iesi mai ieftin-plus ca aceste companii primesc bani sub forma de subventii,pt cat mai multi angajati aduc.

Poti si in astfel de conditii sa strangi ceva bani pe durata unui contract,deoarece ai totul asigurat pt o plata minima;desigur exista si dezavantaje ca lipsa de intimitate sau proasta alimentatie(cantine cu alimentatie fast-food,produse ieftine,supraprocesate).
Desigur unii nu le au nici pe acelea la masa in tara lor,asa ca toata lumea este multumita in final.

Revenind inapoi la verisoara mea,cunoscand-o ma indoiesc ca ar putea face fata in vreun fel,nu cunoaste lb.engleza nici la nivel conversational,permis de conducere ba si nu pricep cum se va descurca iesita din spatiul ei de habitat.
Vorba aia ea nu se descurca aici ...

Dar...nu este o idee rea de loc,am sa-i dau si solutia aceasta,poate imi dai mai multe detalii pe privat,care este firma care ofera contractul,unde sa aplice etc.
Multumesc.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Last edited by Yasmina; 01.11.2013 at 17:28:51.
Reply With Quote