View Single Post
Vechi 01.11.2013, 18:15:43
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Multe locuri de munca se obtin si azi prin cunostinte, chiar si la interviuri (sa spunem pile). Probabil cei care sunt intr-o tara in care exista posibilitatea unui loc de munca daca doresti acest lucru (chiar daca e sub pregatirea ta) nu vad ca la noi e mai greu, nu ajunge doar sa vrei sa muncesti, nu intotdeauna tine de faptul ca acela e un lenes.
Dar exista un raspuns simplu, cea mai sigura cale este rugaciunea pentru a-si gasi un loc de munca. E pila cea mai mare. Poate fi facuta si de altcineva, nu doar de cel ce isi cauta.
S-o intra si pe pile dar chiar si pt pile trebuie sa stii ceva,nu sa fii ca o foaie alba de hartie...
Nici pilele alea nu doresc sa angazeje pe cineva care I-ar trage in jos,trebuind sa stea zilnic pe langa el sa-l invete chestii elementare.
De obicei,chestiile cu pile merg acolo unde nu trebuie sa faci nimic special ,pregatire minima si un training cu durata mica la locul de munca.

La firma unde am lucrat,am angajat un sofer apoi cand am mai avut nevoie acelasi sofer si-a adus vecinii care ii erau si amici si toata lumea a fost multumita,buni soferi de altfel! Exista si avantajul ca se intelegeau bine intre ei pt ca de altfel multa lume se saboteaza la serviciu,pe chestii minore chiar ingreunand activitatea altor departamente.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote