View Single Post
Vechi 02.11.2013, 05:28:08
Parascheva16's Avatar
Parascheva16 Parascheva16 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2013
Religia: Ortodox
Implicit

Banuiesc ca omul stie dinainte ce fel de om isi alege langa el. Nu e vorba sa schimbi omul de langa tine, ci sa alegi omul potrivit, caci nu e vorba de casatorie, ci de o relatie. Daca Biserica a fost descoperita in tipul unei relatii, atunci e de inteles de ce se incearca a se sta o perioada langa acea persoana, dar nu se poate la nesfrasit. La un moment dat, o sa trebuiasca sa se faca o alegere intre iubit/a si Dumnezeu, caci el/ea face pacate,desi stie ca nu e bine, cealalta persoana face si ea pacate, chiar daca in acel moment nu isi da seama, insa prima persoana stie. O sa dam seama si ptr. pacatele noastre, dar si ptr. pacatele care au fost facute de alte persoane din cauza noastra.

Eu am vorbit la modul general. Repet, faceti cum credeti voi, dar sa tineti minte ca la Dumnezeu scuzele astea umane nu tin. Cand incalcam poruncile lui Dumnezeu cu buna stiinta in numele unui barbat, nu facem din el un fel de idol? Nu incalca asta prima porunca, pe langa celalalte care vin ca urmare a unui concubinaj? Iubirea ptr. Dumnezeu ar trebui sa fie mult mai puternica decat cea ptr. un om.

Oricum, cred ca se stiu toate acestea.
Reply With Quote