View Single Post
  #122  
Vechi 05.11.2013, 02:07:46
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Mesaje: 5.076
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ekaterina Vezi mesajul
1. Lasa carnea sa ajunga la temperatura camerei inainte sa o gatesti. Astfel, se va gati uniform si mult mai bine.

2. Nu pune ulei pe gratar sau pe carne. Daca e de calitate, are suficienta grasime cat sa se faca perfect. In plus, uleiul arde si ii schimba savoarea.

3. Condimenteaz-o cat mai simplu. Sarea Kosher e cea mai buna. Daca vrei, poti sa pui si piper, dar dupa ce o gatesti.

4. Cea mai buna friptura este cea gatita mediu, astfel incat interiorul sa fie roz in centru si moale.

5. Lasa friptura sa stea inainte sa o mananci undeva intre 5 si 10 minute. Astfel, permiti sucurilor din carne sa se elibereze. (sursa: foodstory.ro)
Iar carnea care se va pregati pe gratar trebuie stearsa(sa nu fie umeda).
__________________
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote