Citat:
În prealabil postat de AlinB
Faptul ca nu-ti face placere planul sexual nu inseamna ca ai fi intr-o ipostaza virtuoasa ci poate ca el este ingrozitor la capitolul asta (asa se intampla cand nu iubesti o femeie ci doar o folosesti pe post de "paratraznet hormonal" + alte utilitati) sau ai o problema medicala sau si mai grav, una de ordin psihologic - trupul tau incearca sa-ti spuna ca esti intr-o relatie nepotrivita, dar nu-l asculti).
|
Am o vecina, peste 60 de ani, pe care sotul ei tot timpul, de zeci de ani, o jigneste si o umileste, si culmea chiar e o femeie harnica si intreprinzatoare. iar cand batranul isi cere drepturile conjugale (inca!) spune ca ea nu mai simte nici o placere pt ca (pe langa varsta) nu poate uita si trece peste jignirile si vorbele urate ale lui. Chiar daca el ii spune 'cand vii in pat uita tot", chiar daca atunci se schimba si-i vorbeste frumos, zice ca s-a prins ca sunt doar vorbe in vant, ca se preface, si ca nu asta e realitatea... (culmea, eu inca il mai cred, pe al meu, cateodata, ca e sincer cand imi vb frumos, iar cand ma jigneste vb la nervi...insa am observat alt aspect: dragalasenie maxima, vorbe dulci, etc, pana i se implinesc dorintele, iar in secunda doi, cand se da jos din pat, observa ceva in neregula, nepus la locul lui, si redevine cel dinainte )