View Single Post
Vechi 07.11.2013, 19:06:12
Andreea2012
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Parascheva16 Vezi mesajul
Eu nu am zis de oamenii care muncesc cinstit, indiferent de salariu. Daca voua vi se pare normal sa iti abandonezi copilul si sa te duci in Italia 10-15 ani, mie nu mi se pare normal. Daca pleci, macar nu iti lasa copiii singuri, ia-i cu tine. E de bine sa iti lasi copilul de 5 ani sa fie crescut de bunica batrana sau de orfelinat? E de laudat? De cand este acceptabil sa iti parasesti copiii si sa te duci in tari straine? Ce o sa se alegea de acei copii?Sunt motive bune ptr. plecat, dar si motive proaste. Oricum, nu cred ca voi intelege de ce romanul trebuie mereu sa nu aiba deminitate si sa fie mereu sluga oriunde ar fi el (ca sta in Romania).
Nu este normal sa iti abandonezi copilul dar nici nu poti sa il vezi ca moare de foame. Este importanta comunicarea. Daca sti sa comunici si tii la cei dragi faci in asa fel incat nu ii tii departe de tine, cel putin nu pentru mult timp. Evident daca stai 10 ani in Italia si in tot acest timp nu iti vezi copilul, clar nu te mai poti numi parinte. Sunt si cazuri in care, copii sunt cu parintii, dar parca nici nu ar fi.

Last edited by Andreea2012; 07.11.2013 at 19:08:20.
Reply With Quote