Citat:
În prealabil postat de Mihailc
Coniță, nu te-a învățat nimeni din secta dumitale să aduci și dovezi atunci când te repezi să arunci ocara asupra oamenilor? Întreb retoric, fiindcă știu că stilul ăsta de acuzații, bazate pe dovezi secrete căpătate de la extratereștrii pitulați în mediul digital sau cazați în creierele voastre, fac parte din marketing-ul obișnuit al ashramurilor cipofobe.
Mihai e bine, mulțumim pentru preocupare.
|
Mihaile, în "secta" mea dovezile sunt irelevante câtă vreme omul are ochelari de cal :) la o adică, ai ca "banal" exemplu pilda cu bogatul nemilostiv ce tocmai a fost duminica trecută, unde el, bogatul, îl ruga de zor pe Avraam să trimită pe Lazăr acasă la cei 5 frați ai lui să-i atenționeze asupra locului de chin în care se afla! Știi evident, răspunsul primit :) acela cu "de-ar învia și morții tot n-ar crede"....
prin urmare, dacă tu, în mărinimia ta m-ai gratulat cu atâtea epitete și dedicații care mai de care mai uimitoare (în top e totuși poza aceea) ,iar Alin a ajuns până acolo încât să mă creadă boost-root ,ciborg (sau ceva genu) și nu vă mai amintiți cum erați de încântați de săptămâna de rugăciune cu catolicii (amicul vostru celestial_pottery care vă ținea isonul, luându-și tălpășița între timp și am observat că nu e singurul dintre catolici, ar mai fi și domnul doctor - acu' nu știu dacă-i semn bun sau nu-) însă un lucru e evident: de-aș căuta mesajele voastre prin arhiva subiectelor și vi le-aș sublinia cu roșu, chiar de vi le-aș pune la avizier, sau în vârf de băț... cu aceeași modestie copleșitoare ce vă caracterizează (nu neapărat ca și creștini-ortodocși), tot nu veți crede! adică nu veți recunoaște.. de parcă mie ar trebui să-mi recunoașteți!! (oare conștiința inimilor voastre e în stand-by?) dar veți găsi atâtea nșpe justificări de "necontestat" ,încât.... bietul Alin ar ajunge clar să mă creadă vreun zombie,sau ceva de domeniul SF... :)))
Văd că ți-ai diversificat vocabularul... ai ajuns la comparații gen "ashram" indian pentru a defini empatia față de persoanele care nu-ți sunt sau devin... plăcute :) Nu mai știu cine spunea că orice adevăr trece prin trei stadii: Mai întâi este ridiculizat, apoi este întâmpinat cu violență, iar în cele din urmă este acceptat ca evident!!
mă bucur că ești bine .îți doresc sănătate și să dea Domnul ca Sfinții Săi Arhangheli să-ți lumineze sufletul pentru a înțelege ce vrea să însemne aia iubirea de aproape, pentru că în rest putem fi orice, dar știi cum e... cine zice că iubește pe Dumnezeu și pe fratele său nu prea... înseamnă că nu prea e ce vrea să pară! cum altfel am putea împlini îndemnul "Căci întru aceasta vor cunoaște că sunteți ucenicii MEI...."
La Mulți Ani!!