View Single Post
Vechi 22.12.2007, 23:35:40
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Chriss-tian78
Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Citat:
În prealabil postat de Glamorous_witch
Simplu......curentul electric nu exista(asa spune traditie).Atunci,cu ce functioneaza toata aparatura moderna?Pe mine nu ma prea intereseaza cu ce se imbraca preotii(nu merg la biserica),dar ce este rau in a folosi telefonul mobil?Sincer,eu personal nu stiu cum ar fi viata mea fara telefonul mobil.
Traditie, in multe privinte are dreptate si nu trebuie sa ironizam aiurea si cu rautate. Multe, foarte multe ce le vedem si auzi pot fi amagiri ale vrajmasului. Perfiditatea lui nu are margini. Discernamanul nostru de multe ori ne joaca feste, crezand in cea ce de fapt este o simpla iluzie pentru a ne abate de la adevarata credinta. Diavolul lucreaza mult in si prin mintea noastra, in gandul nostru, facand din ceva ce de fapt nu exista, o imagine palpabila, atat de reala incat cu greu , aproape imposibil, ne dam seama de inselaciune.
adica sa credd ca curentu elecrtic e o inventie a diavolului??, dar fulgerul ce este?? chair daca omul beneficiaza de cele mai inalte tehnologii nu inseamna ca acestea il indeparteaza de Dumneseu ci mai degraba el nu stie cum si cat sa le folsesesca. eu cred ca omul are nevoie in zilele noastre de dreapta socotela.
Greu, greu de tot se face de-nteles Traditie. El a tras un semnal de alarma, pe care il interpretam aiurea si tendentios. Amagirea , iluzia vrajmasului ! Aici este esenta discutiei si nu a pune la indoiala tot ce ne-nconjoara . Sa citim printre randuri, sa ne punem cat de cat mintea in functiune , nu spre cele de fara folos. Din ceea ce Traditie pune in discutie trebui sa luam partea cea mai veridica, a lucrarii marsave a diavolului impotriva Creatiei Bunului DUMNEZEU. El, diavolul creaza o lume paralela, o lume a amagirilor si a desertaciunii. Depinde de noi ce a carei lumi vrem sa apartinem, avand voie si libertate deplina . SA LUAM AMINTE ! ! ! .