View Single Post
Vechi 11.11.2013, 09:54:46
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Dar voi n-ati face-o nici in ruptul capului, pentru ca aveti impresia ca sunteti in religia perfecta, in religia cea adevarata, ca vai, restu-s niste erezii si n-aveti ce discut cu ei. Ati fi dispusi sa renuntati la o relatie de iubire care chiar poate fi aproape de perfetiune. Preferati sa renuntati la un om bun (da, poate fi ateul sau neortodoxu ala un om mai bun ca multi pe care i cunoasteti si sunt ortodocsi) pentru ca aveti impresia ca religia voastra e cea adevarata, pe cand nici de asta nu puteti fi 100% siguri orice ar fi (idee neacceptata de voi din start).
Nu mai sfatuiti lumea la despartre, pentru ca habar nu aveti cum e omul ala. Poate fi exact ca in exemplul meu ipotetic. Si va zic ca un ateu nu face compromisuri din astea de dragul cuiva decat daca e vorba de ceva foarte serios.
Eu ti-am atras atentia de doua ori, tu continui sa iti expui parerile gresite ca si cum ai stii despre ce vorbesti, ne judeci, ba chiar dai si sfaturi cum trebuie sa faca fiecare. Ai intrat pe un forum ortodox, poti intelege ca nu stii aproape nimic despre ortodoxie sau crestinism? Dar scrii doar din mandrie. Credinta ortodoxa nu e gresita, tu ai pareri gresite. Si se vede cu ochiul liber si cauza: mandria. Care sta la baza oricarei indepartari de Dumnezeu. Pana nu mai lasi din mandrie nu poti vedea prea multe, e ca o ceata care impiedica pe om sa vada adevarul.
Raspunsul la mesajul tau il poti citi in mesajul meu urmator.
Reply With Quote