Stimati Domni,doresc sa ma botez la biserica baptista;mentionez ca am fost botazata ortodox cand eram mica.Inainte de a ma alatura unei biserici protestante as vrea sa imi dati cateva citate macar din literatura patristica privind cultul fecioarei si rugaciunile catre sfinti.Eu nu am gasit deocamdata.Membrii bisericii baptiste mi-au spus ca sigur nu exista asa ceva,abia dupa secolul 4 dH a aparut acest fapt,ca si botezul copiilor mici.Din punct de vedere al bisericii ortodoxe eu am inteles ca o fata nu are voie sa mearga la medic,dar eu am mers la dentist pt ca aveam o infectie foarte grava.Daca am o fetita si face pneumonie am voie sa o duc la spital?Poate fi mantuit un copil nascut prin cezariana,daca era singura solutie pt supravietuirea mamei si a copilului?Stiti,eu asa m-am nascut si mi s-a spus ca sunt creata de diavol si ca Dumnezeu nu a vrut ca eu sa traiesc,de aceea am ajuns in pragul sinuciderii,dar nu mi-a reusit.daca as mai face o data experimentul cand am ajuns la 31 de kg si as depasi limita as muri destul de usor,senzatia de foame dispare dupa vreo 4-5 zile cand incep sa amortesc si sa nu mai vad bine.Ce ma sfatuiti sa fac .cu stima lili
|