Citat:
În prealabil postat de Corinusha
AlinB, ma ambalez pentru ca eu n-o spun cum o spui tu. Tu judeci persoana, nu fapta in sine, pe cand eu nu judec persoana, judec mediul sau biserica, ortodoxia, etc.
Tu ma judeci pe mine...
Nu te-am faut nici incult in vreun domeiu, nu te-am facut nici prost (nici direct, nici indirect), nu te-am facut in nici un fel, in schimb tu o faci, si o faci in repetate randuri (de cele mai multe ori indirect, dar o faci).
|
Ei, eu nu-mi permit sa gresesc asa mult judecand lucruri asa mari, ma multumesc cu mai putin judecand pe cele mici:)
In definitiv, stiu destul despre tine din ce ai scris aici, mai mult decat stii tu despre Biserica judecand cativa credinciosi sau preoti carora le-ai surprins doar cateva mici momente din viata sau lucruri despre care nu stii nici macar atat.
Citat:
De frumoasa valoare spirituala dai dovada, n-am ce sa zic. Chiar nu vreau sa ma cert, si am incercat pana acum a ma abtin cat de cat, dar si tu ai intrecut masura cu datul cu pesupusul despre persoana mea.
|
Pai nu fac decat sa ma cobor la nivelul tau, acum reusesti sa te vezi cum esti cu adevarat sau inca mai ai impresiile alea bune despre tine?
Tu poti sa continui asa? Ca si eu pot sa continui, nu-i bai, ce nu fac pentru aproapele meu, sa-l ajut sa iasa din mocirla in care se scalda..
Chit ca ma mai murdaresc si eu uneori, trebuie sa incerc sa-l scot, nu? :)
Citat:
Nu o nimeresc cu fairmatiile mele, dar cel putin nu te-am jignit in vreun fel.
|
Pe mine n-ai cum sa ma jignesti orice prostie ai spune dar s-ar putea sa jignesti lucruri si persoane mult mai importante, de fapt ai facut-o deja.
Ti s-a atras atentia deja de multe ori dar nu vrei deloc sa tii cont.
Citat:
Daca cauti bine prin topicuri, ai sa vezi ca, chiar daca nu cred neaparat in (toate) scrierile Sfintilor Parinti (exemplul care mi-a vnit acum in minte), asta nu inseamna ca nu am respect pentru ei; pentru ca, macar cineva a incercat sa talcuiasca Sfintele Evanghelii, cineva a incercat sa ne povatuiasca spre bine (dar pur si simplu, in mediocritatea mea, unele mi se par aberante).
|
E bine ca-ti recunosti mediocritatea dar atat timp cat nu esti capabila sa recunosti ca mediocritatea si submediocritatea produce in mare parte doar aberatii atunci cand se raporteaza la lucruri mult peste nivelul lor, ce spui tu mai sus nu doar ca nu are nici o valoare, cati respectul strict formal si superficial de care vorbesti mai sus, e frate bun cu enormitatile care le spui imediat dupa si care arata orice altceva dar nu respect.