Citat:
În prealabil postat de glykys
Eu nu stiu de unde ideea asta ca femeia trebuie musai sa fie "intretinuta" si "adapostita" de barbat, de parca ar fi vreo pisica sau vreun catel de companie! 
|
Sper ca nici varianta inversa nu esti deacord, adica sa ii intretinem noi pe ei...cu toate ca probabil ar fii destui doritori!
S-a mai scris undeva ca inca sunt multi baieti/barbati care isi doresc o inlocuitoare, eventual intr-o varianta imbunatatita, a mamei lor. Si asta am auzit ca se intampla frecvent. Mai ales ca si la noi, femeile, instinctul matern e foarte puternic (mai ales cand imbatranim fara sa avem copii la timpul cuvenit) si suntem dispuse sa fim si sotii si "mame" in acelasi timp... asta ar fii o explicatie si pentru retinera unora dintre barbati de a se grabi sa faca copii.
Cat depsre comparatia cu pisica sau catelul, pot atat sa spun, ca pisica are in general coloana vertebrala si chiar daca tu o intretii si ea profita, atitudinea ei iti da de inteles ca ea iti face tie o favoare ca sta cu tine si te lasa sa o intretii, de parca ar putea oricand sa se descurce singura sau sa isi gaseasca un stapan mai bun (sunt cazuri cand chiar o face). Cateii insa de cele mai multe ori devin o reflectie a stapanului, adica lasa sa se vada ca intr-o oglinda atat calitatile acestuia cat si defectele (desigur nu propriul stapan e cel care le vede, de cele mai multe ori...).