View Single Post
Vechi 14.11.2013, 00:57:04
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ekaterina Vezi mesajul
Cinste acestor elevi, dar trebuie sa recunoastem ca in cazul lor este vorba de talanti primiti de la Dumnezeu si cultivati cu multa truda. Ce ne face sa credem ca un copil scolarizat acasa nu poate ajunge la asemenea rezultate? Inca nu putem sa facem o comparatie atat timp cat scolarizarea acasa nu a existat pana acum la noi in tara. Daca vezi o aptitudine deosebita fata de o materie, ce anume te impiedica ca parinte sa il ajuti pe copil sa o cultive, fie si cu ajutor de specialitate, pentru a ajunge la rezultate ca cele de mai sus?

Dupa ce am vazut partea plina a paharului, trebuie sa recunoastem si faptul ca scoala publica scoate pe banda rulanta analfabeti, iar promovabilitatea la BAC este un adevarat dezastru. La acestea se adauga si faptul ca dupa ce termini un liceu nu esti capabil sa faci concret nimic, multa teorie fara practica.
Aceasta afirmatie este egala cu aceia de a spune ca profesorii si invatatorii sunt inutili iar tu ca si parinte, desi neformat sau neinstruit in predarea a vreo 10 obiecte,esti egal sau mai bun ca ei.
Un professor se specializeaza intr-un obiect pe care il preda la perfectie,nu cred ca este timp sau alte resurse pt a te perfectiona ca si parinte in toate materiile care trebuiesc studiate in scoli.
Sau probabil,voi doriti sa-i invatati pe copii numai religia nu si matematica,fizica,chimia,biologia,geografia,gramat ica si literatura lb.romane,lb.straine...

Eu inca nu am intalnit parinti atat de"dotati"care sa fie in masura sa predea atatea materii la perfectie si sa mai aibe si un program de serviciu normal!!!!??!!Este omeneste posibil si la indemana oricui?

Daca sunt printre voi asemenea genii ,eu ma inclin de pe acum...

Tare mi-as dori sa cunosc copii din acestia scoliti acasa sa vad ce nivel au.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote