View Single Post
Vechi 14.11.2013, 08:08:35
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Intradevar, cine a conceput si introdus acele "vacinuri"" contaminate in mod intentionat cu SIDA sau care provoaca sterilitate, a facut o crima impotriva umanitatii, si poate fi comparat cu Hitler sau Stalin!
Eu inteleg ca astazi- in contextul globalizarii- statele dezvoltate economic cauta a-si promova interesele economice si politice pe Glob, insa nici un om normal la cap nu poate fi de acord cu asemenea metode barbare, similare cu cele practicate de nazisti! Cei care au conceput asemenea "vacinuri"" s-au inspirat probabil din metodele "doctorului"Mengele!

Totusi, asta nu inseamna ca trebuie sa respingem ideea vacinarii. Din cate stiu vacinuri se faceau la copii in Romania si inainte de 1990, ori nu am auzit ca din aceasta cauza (este drept ca atunci se utilizau vaccinuri produse in Romania, destul de sigure, si care in nici un caz nu provocau SIDA sau sterilitate!) sa se fi imbolnavit cineva!
Fiind o chestiune de siguranta nationala, consider ca fiecare stat ar trebui sa aiba propriul sau Institut de producere a vaccinurilor, pentru ca aceastea sa poata fi strict supravegheate de autoritatile statului respectiv.
Reply With Quote