View Single Post
Vechi 14.11.2013, 15:08:42
Ekaterina's Avatar
Ekaterina Ekaterina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.03.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Aceasta afirmatie este egala cu aceia de a spune ca profesorii si invatatorii sunt inutili iar tu ca si parinte, desi neformat sau neinstruit in predarea a vreo 10 obiecte,esti egal sau mai bun ca ei.
Un elev poate sa aiba cei mai buni si pregatiti profesori, dar asta nu inseamna ca va deveni olimpic. Conteaza si bagajul lui, capacitatea de a absorbi informatiile. In acest bagaj eu am vazut anumite daruri pe care le are fiecare, unul este inzestrat cu talent literar, altul are inclinatii spre stiinte exacte, altul a fost inzestrat cu un simt artistic deosebit, etc. In momentul in care un profesor dedicat intalneste un elev motivat si inzestrat, rezulta performanta. Asta am spus de fapt in mesaj. In ceea ce ii priveste pe profesori: jos cu palaria, toata stima si aprecierea pentru tot ce fac.

Citat:
Un professor se specializeaza intr-un obiect pe care il preda la perfectie,nu cred ca este timp sau alte resurse pt a te perfectiona ca si parinte in toate materiile care trebuiesc studiate in scoli.
Sau probabil,voi doriti sa-i invatati pe copii numai religia nu si matematica,fizica,chimia,biologia,geografia,gramat ica si literatura lb.romane,lb.straine...
Nu inteleg la cine te referi cand spui voi doriti. Eu nu am afirmat ca imi scolarizez copiii acasa, nu imi permit acest lux, dar am toata aprecierea si intelegerea pentru cei ce vor si reusesc sa faca asta. Nu consider ca fac ceva gresit, nu cred ca sunt exagerati ci inteleg ca vor sa opteze pentru un alt tip de invatamant.

Citat:
Tare mi-as dori sa cunosc copii din acestia scoliti acasa sa vad ce nivel au.
Este mai intelept asa. Mai intai sa ii cunosti, sa vezi cum sunt educati, care este nivelul lor si apoi sa ne pronuntam daca este bine sau nu.
Reply With Quote