View Single Post
Vechi 14.11.2013, 17:34:16
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Cred ca te referi la altcineva, eu n-am spus ca sfintii sunt infailibili. Daca te referi la discutia despre evolutionism, inseamna ca nu ai inteles ce am spus acolo.
Nu, discutia este despre Valica, care incearca sa inoculeze si sa justifice printr-o retorica vicleana si neortodoxa privarea de asistenta medicala a copiilor.

Citat:
La tv am vazut zilele astea, dar am mai citit sau vazut si alte cazuri. Chiar si medicii recunosc ca exista un procent mic, tu vrei sa spui ca nu exista niciunul? Din cate stiu dr. Todea este greco-catolica, daca nu ma insel, asta pe langa subiect.
Deci la tine, tot ce vezi la tv, este neaparat si credibil, fara o verificare suplimentara.

Probabil ca exista un mic procent, mult mai mic decat cei care ar suferi de "efectele secundare" ale imbolnavirii prevenite prin vaccinare.

E o chestiune de logica elementara, daca sistemul lor imunitar reactioneaza altfel vizavi de agentul infectios atenuant/neutralizat, gandeste-te cum ar reactiona fata de boala propriuzisa.

Ca sa nu mai vorbim si de cei sanatosi, care fac forme severe sau raman cu sechele, chiar daca vorbim de procente aparente minore 1-0,1% inmulteste asta cu milioanele de copii vaccinati din care majoritatea nu vor mai face deloc boala.

Vorbim in cazul asta de zeci sau chiar sute de mii de oameni care au evitat fatalitati sau sechele severe in urma "inofensivelor" boli ale copilariei de exemplu.

Vezi in jur zeci sau sute de mii de oameni care sa sufere de pe urma efectelor vaccinarii?

A, ca anti-vaccinistii obisnuiesc sa dea vina pe toate efectele societatii actuale: mancare proasta, poluare, sedentarism, perpetuarea genelor problematice ca efect al asistentei medicale moderne(paradoxal, nu?), etc. pe vaccinare, este un alt aspect care tine de paranoia si ignoranta medicala manifestata la fiecare pas.