View Single Post
Vechi 14.11.2013, 18:30:17
Barsaumas
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de maria34 Vezi mesajul
Barsaumas ..n-am dat la boboci,dar mi s-a facut pofta de un cotlet de porc.:)))
Maria, ma adresasem lui nea adve. Faceam misto de fobia lor puerila privind mincarea "necurata". Da, un cotlet de porc, bine facut, e placere curata.
Evreii au dreptul si datoria sa tina in continuare cele ale Torei, pentru ca ei Il asteapta pe Mesia; ei sunt cinstiti, fermi si spirituali in ce vor si fac. Cum bine zice Alin, adventistii sunt niste...eu sunt mai dur, nici hibrizi, sunt niste facaturi penibile, asteptatorii astia. Evreii Il asteapta pe Mesia, crestinii pe Isus, musulmanii pe Mahdi; astia asteapta un fel de cristos nu doar ca mort, ci anihilat, dezintegrat de-a dreptul trei zile, apoi inviat fara propria lui putere. Asa semizeu, asa credinciosi. Cred ca e ceva gen Rayden sau Quan Chi din Mortal Kombat. Mor de ris cind asociez cele doua verbe obsesive la ei: a pazi si a astepta. Asteptind trenul, pazesc bagajele, sau ce?
Nu mai intrati pe forumul asta, bre. Daca tot vreti convertiti, platiti reclame afisabile. Pe bune. In statele unite, religia e demult o afacere. Adica, de ce sa va rusinati de metodele nesfintilor (si o spun cu nuanta din englezescul "unholy") vostri parinti "bisericesti"?!

Last edited by Barsaumas; 14.11.2013 at 18:41:09.
Reply With Quote