Subiect: "dezbotezare"
View Single Post
Vechi 23.12.2007, 20:00:29
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lincol
Stimati Domni,doresc sa ma botez la biserica baptista;mentionez ca am fost botazata ortodox cand eram mica.Inainte de a ma alatura unei biserici protestante as vrea sa imi dati cateva citate macar din literatura patristica privind cultul fecioarei si rugaciunile catre sfinti.Eu nu am gasit deocamdata.Membrii bisericii baptiste mi-au spus ca sigur nu exista asa ceva,abia dupa secolul 4 dH a aparut acest fapt,ca si botezul copiilor mici.Din punct de vedere al bisericii ortodoxe eu am inteles ca o fata nu are voie sa mearga la medic,dar eu am mers la dentist pt ca aveam o infectie foarte grava.Daca am o fetita si face pneumonie am voie sa o duc la spital?Poate fi mantuit un copil nascut prin cezariana,daca era singura solutie pt supravietuirea mamei si a copilului?Stiti,eu asa m-am nascut si mi s-a spus ca sunt creata de diavol si ca Dumnezeu nu a vrut ca eu sa traiesc,de aceea am ajuns in pragul sinuciderii,dar nu mi-a reusit.daca as mai face o data experimentul cand am ajuns la 31 de kg si as depasi limita as muri destul de usor,senzatia de foame dispare dupa vreo 4-5 zile cand incep sa amortesc si sa nu mai vad bine.Ce ma sfatuiti sa fac .cu stima lili
Stimata doamna, atata vreau sa va spun: RAMANETI LA CREDINTA ORTODOXA. Cat priveste problema de sanatate a dvs. , mergeti de cate ori doriti la doctori, pentru ca nimeni nu va interzice asa ceva. Intaritiva in rugaciuni si lasati alte ganduri si mai ales sectantii, care va vor termina sufleteste definitiv. ORTODOXIA sa ramana pana in ultima clipa religia dumneavoastra. SA LUAM AMINTE ! ! ! .
Reply With Quote