normal ca tu stii cel mai bine ce ai de facut. colegii nostri nu au facut decat (cum de fapt au spus si ei)sa iti spuna parerea lor , fie din experietele trecute sau pur si simplu din ceea ce cred ei ca ar face in situatia ta. este adevarat ca este foarte usor sa dai 25 de lovituri la fundul altuia. dar sa nu minimalizam si faptul ca 90% dupa parerea mea au avut dreptate. ei gandesc la rece si pot fi mai obiectivi decat tine. oricum este o situatie destul de dificila si necesita o parere avenita de la un preot duhovnic. nu face nici o miscare fara sa discuti cu el. nici eu nu pot sa te incurajez sa mergi pe calea asta pentru ca eu nu asi fi pregatita sa port asa o cruce. acum , datorita faptului ca tu o iubesti spui ca esti dispus sa treci peste toate. dar cu timpul nu se stie daca nu cumva ajungi la concluzia ca nu ai ales corect. exact cum au spus si cei dinaintea mea mai bine suferi acum si gata.sau daca tu ai analizat problema si crezi ca poti sa duci o astfel de cruce, este foarte bine. oricum cred ca iubita ta nu se va dezice de religia ei si cred ca tu vei fi cel care pana la urma va ceda. nu pot decat sa iti doresc ca dumnezeu sa iti lumineze mintea sa faci alegerea corecta.repet si eu ca si colegii mei care au scris ,MERGI LA DUHOVNIC.spuneai parca ca mergi marti . ai fost? ce ti-a spus? sa ne tii si pe noi la curent cu deciziile tale si sa nu contenesti a te ghida dupa indemnul Evangheliei: ,,Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu si dreptatea Lui si toate celelalte se vor adauga voua’’.
|