Citat:
Īn prealabil postat de Corinusha
Acum vin eu cu o intrebare?
De ce cipul are semnul 666? Unde scrie asta, unde imi poate arata cineva unde e acel 666?
Antonia, mai inceteaza te rog cu apostolii cipului, ca nu esti in masura sa inventezi apostoli.
Tu CNPul l-ai primit de bunavoie? Nu-i asa ca il primesti la nastere si esti OBLIGAT sa il ai, ca altfel efectiv nu existi??! Si tu ai un numar, la fel ca toti de pe pamant, ca se numeste CNP, ca se numeste social security number sau in alt fel... Deci, in concluzie, toata lumea s-a lepadat, inca de cand s-a inventat CNPul, care, cumva este de fapt 666 (vezi aceleasi "profetii" si discutii pe tema CNPului - search google). Nu mai conteaza ce e in sufletul omului, conteaza ca are un numar. Nu conteaza ca e crestin, ca defapt el nu este crestun ca s-a lepadat din cauza ca are CNP...
|
Mi-a venit un gind timpit: antonia, cainii, vacile, etc. crotalizate sunt insemnati cu 666? =))
Serios, acum, e atit de infantila ideea ca un obiect iti poate induce apostazia, ca imi vine sa mor de ris. E clar ca Iustin Pirvu, requiescat in pace, se sclerozase la batrinete, chiar mai rau decit mosii obisnuiti, avind in vedere ca inchisoarea politica i-a slabit organismul si nervii.
Daca "cipul subcutanat" ar fi produsul unei societati cu o moralitate de fier, atunci da, l-as accepta; mai mult, l-as dori. Adevarul e ca jalnica noastra specie, din care avem canonul sa facem parte, nu prea stie sa isi gestioneze libertatea.