Subiect: Postul negru
View Single Post
Vechi 20.11.2013, 16:44:00
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned

Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
la care EI te referi?
La cei kk mine... la cei caca egoismul meu foarte altruist de bun ce eEe..hoț, care fugind mâncând pământul.. de frica de răspundere și de disperarea revenirii ei ca o mare poftă concentrată și ascuțită de ispisălogică deznădăjduitoare și fatalist fetișizantă ce era... ca să pot să devin lup liber, Doamne ferește!.. de aia face: nu face, învârtoșând cu 180 de grade și e tot acolo și cu încă 180 grade și e tot acolo după formula tot pă loc pă loc pă loc să răsară busuioc.. deloc.

La ei, la fiii cetății celei mari și tari, la copiiile Babilonoolui, la voirea minții 'înțelepte' coborâtă în inimă ca să dea suflet frumos și să placă oamenilor că înmoaie pietrele de poticnire... le preschimbă în nisip mișcător, în mocirlă plină de capcane și crocodili ascunși care nu se pot vedea cum îți dau să dai ca să fii buuuuun de tot... exact acolo în vești, de la cobești, de la curvești.

Ca să scăpați de ei și de mintea lor cea absurdă: Voiți doar buna voire între oameni și pe pământ pace care este chiar sfântul Iisus Hristos și Cuvântul lui Dumnezeu!.. și așa veți posti cel mai negru post, cel mai aspru... postul cel bun care duce direct în Rai pe calea cea mai scurtă și dreaptă... dar nu voiți cum voiți voi ci spune-ți mereu rugăciunea Tatăl Nostru pentru ca să biruiți împreună cu Dumnezeu... și să ieșiți curați din valea morții, din valea plângerii, din blestem.

Facă-se Doamne numai voia Ta dar nu precum eu voiesc ci precum voiești Tu părinte și Tu maică preacurată și preacinstită și bună și milostivă... Nu precum vreau eu voia Ta ci precum Tu voiești să vreau și să fac voia Ta.

Pregătiți... pregătiți Calea.. căci Împărăția cerurulor este pe aproape!

Last edited by vsovivivi; 25.11.2013 at 11:55:01.
Reply With Quote