View Single Post
Vechi 21.11.2013, 18:22:48
mbmbmb mbmbmb is offline
Member

Data înregistrării: 06.04.2013
Locație: Lugoj
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Va mai amintiti ca ma intrebam ce pot sa fac pt un suflet avortat in familie,de care am luat cunostiinta?

Nici nu m-am rugat pt acel suflet decat foarte putin,mai mult m-am gandit la el dorindu-mi sa-i fie bine.
Acum cateva zile,am cumparat un tricou pt un baietel orfan de mama-in cercul meu de prieteni,de care eu m-am atasat foarte mult.Am tricoul in debara,asteptand momentul sa I-l dau.
De dimineata,cand am deschis debaraua sa-mi iau incaltarile,am dat cu ochii de tricou si dintr-o data mi-am amintit visul pe care l-am avut noaptea trecuta.

Persoana care a facut avortul venise la mine in vizita iar eu ma pregateam sa-i fac ceva bun de mancare stiind ca nu are job si posibilitati pt un trai decent.
Dintr-o data s-a dus undeva si a aparut cu un baietel foarte simpatic de mana;sa fii avut baietelul vreo 5-7 ani,zambaret nevoie mare si cu o claie de par brunet care ii statea in toate partile.
Mi l-a prezentat mandra,ca o mama:"uite mai,baiatul meu!"iar eu m-am aplecat sa-l imbratisez si sa-i spun cat este de frumusel.Am avut o impresie foarte buna cunoscandu-l,era un copil placut.
Imediat in vis,mi-am amintit ca am un tricou de baiat in debara si am sa-l dau lui si nu baiatului orfan de mama,pt care il cumparasem.
Am gandit asta,apoi visul s-a desfasurat sub alte aspecte si in final m-am trezit fara sa-mi amintesc visul,pana cand am deschis debaraua...

Visul doar mi-a deschis ochii ca pot face milostenie pt acel suflet catre acest baiat orfan si poate va fi primit!
Doamne Ajuta!
Draga Yasmina,dupa cum stii,sunt f.multe tipuri de vise-de aia ni se spune sa nu ne luam dupa ele,caci pot fi de la diavol si ne smintesc.Visul tau sunt sigura ca a fost de la Dumnezeu,ca sa te incurajeze in milostenia pe care intentionai s-o faci si ca sa-ti arate ca acel mic nepotel al tau va primi tricoul.Adica sufletelul lui va fi ajutat de gestul tau.Cred ca nu stii ce fericita esti ca poti avea astfel de vise!!!multi si-ar dori sa le aiba,sa fie indrumati prin vise de genul asta,dar,din pacate,numai putini pot beneficia de ele!!!
Reply With Quote