Citat:
În prealabil postat de AlinB
Amuzant.
Construiesti, abstract, o lume perfecta si apoi sa te miri ca de ce nu se suprapune peste lumea reala.
Trebuie sa te mai maturizezi nitel.
|
Nu-i vorba de o "lume perfecta"! Doar toti am fost adolescenti, doar toti am trecut prin "valurile tineretii" (si vorba aia- ca intre barbati- am fost cu mai multe femei in tinerete, daca ati facut armata stiti cam cum se discuta intre soldati despre "aventuri amoroase", toti am fost la chefuri-
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=XOCXNo9dDI0)
Insa in momentul in care ca barbat ai intalnit o femeie care simti ca o iubesti cu adevarat si ea te iubesti cu adevarat, atunci se schimba complet datele problemei!
Vorba aia- cat e gluma si distractie e una, dar cand e treaba serioasa e cu totul altceva!
Stiu- probabil veti spune ca suntem barbati si e greu de rezistat, insa pur si simplu cred ca atunci cand iubesti cu adevarat pe cineva (indiferent in ce imprejurare si ce tentatii s-ar ivi), rezisti!
Am intalnit oameni- si ceferisti, si soferi, si muncitori- care cand era vorba de chef sau distractie erau foarte veseli si sociabili si daca te "incingeai" cu ei la o distractie se termina dimineata, insa (oricat de "draguta" ar fi fost ospatarita de la "Cina" sau "Intim"), atunci cand era vorba de a fi fideli femeii iubite nu calcau pe bec!