Citat:
În prealabil postat de antoniap
Eu cred ca trebuie luate in calcul parerile parintelui Justin inainte de spitalilzare.
|
"Eu cred ca spusele oricui trebuie luate in considerare atunic cand servesc scopului meu".
Multumesc.
Oricum e fabulos pentru ca pentru voi conteza parerea celor anti-cip. Faptul ca esta o gramada (marea majoritate) de ierarhi, preoti, calugarisau mireni care desi se straduiesc sa se mantuiasca si nu "propovaduiesc jihadul anti-cip" nu va intereseaza.
Citat:
Nu stim in ce conditii a spus altceva inainte de moarte decat inainte de spitalizare. Insasi intrebarea a fost o ofensa. Probabil ca, daca a vazut parintele ca si-a racit gura degeaba atatia ani, i-a dat omului raspunsul pe care-l astepta.
|
Cu siguranta. Daca cineva intreba daca desfranarea e un pacat pentru ca ele asa traia i-ar fi spus ca nu este pentru ca asta vroia omul sa auda. Mi se pare logic.
Citat:
Luati-va cipuri, fratilor, daca nu vreti sa ascultati de cine trebuie!
|
Discuitia nu este despre a-ti lua sau nu cip, care mi se pare si mie ca imi ingradeste libertatea, discutia este daca cipul este Semnul Fiarei cum sustineti voi sau nu. Si vorbim despre cipul din documente. Ca ala de la telefonul mobil pe care il folisiti nu va deranjeaza.