View Single Post
Vechi 22.11.2013, 14:39:40
Annyta
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Nu v-ati gandit ca poate or fi si femei care sunt pasionate de ceea ce fac si care nu privesc serviciul doar ca pe o corvoada sau ca pe un mijloc de a castiga bani?! Care ar prefera sa munceasca, desi nu ar duce lipsa de bani?
Ca au si ele - macar unele - mai multi talanti de inmultit, nu doar cel al familiei?

Si mie mi se pare vorbaraie aiurea acest topic.
Citat:
Cred ca genul acesta de discutii sint asa, vorbarie. Cati dintre barbati in ziua de azi, in Ro, sint capabili financiar sa isi tina acasa nevasta pe perioada cresterii copiilor (sau pe un job part time deci nu foarte bine platit)?
Sa ridice doua degete cine se simte in stare...

Altfel, daca amandoi au servici la fel de lung (8 ore servici + 1 - 2 ore drumul servici-acasa), chiar daca necesitatile biologice le sint satisfacute acelor copii (mama avand grija sa fie mancati, curati, spalati, etc), se poate numi ca acea femeie isi creste copii mai mult decat cariera?

Sigur ca orice mama crestina va avea grija de copii cel putin cat sa le asigure necesitatile biologice si sigur ca si tatal crestin participa si el cum poate la cresterea copilului.
Atunci despre ce extreme vorbim?
Mie nu mi se pare că aceste discuții sunt chiar vorbărie... Poate că unii au pus în discuție niște situații extreme. Nu mă opresc la acelea, nici nu consider că există o relație de incompatibilitate între femeie și carieră.

Dar există probleme concrete în ziua de azi: timpul prelungit de muncă, nevoile financiare... vs dorința de "a-ți înmulți talanții", dorința/ nevoia de a fi împreună cu familia...

Ce soluții concrete putem găsi la aceste probleme concrete?

Last edited by Annyta; 22.11.2013 at 14:55:41.
Reply With Quote