Citat:
În prealabil postat de AlinB
Ce e val ca valul trece, dar din pacate un tsunami mai lasa si urme.
Ma indoiesc ca cei care au fost o data cu femei usoare vor uita cu usurinta "beneficiile" unor astfel de experiente asta daca nu cumva au mai avut si "beneficii" care s-au soldat cu asistenta medicala de specialitate dar e un lucru dovedit ca partea asta se uita cel mai usor.
De altfel si femeia, o data ce s-a obisnuit cu astfel de "relatii", cam greu sa o mai apuce pe drumul cel bun si sa gaseasca satisfactie intr-un singur barbat indiferent cat de mult ar fi iubite.
|
Cum spunea un Parinte, Necula parca, de femei desfranate care au ajuns Sfinte am auzit, dar de barbati desfranati care sa fi ajunsi Sfinti, nu prea.
Acum, nu stiu daca femeile din trecut erau la acelas nivel cu femeile de acum. Stiu femei care sunt in facultate sau au terminat facultatea recent si au deja 20-50 de barbati la activ. Ca de, intai experimentezi, caci nu vrei sa te casatoresti si sa nu ai cunostiinte, nu? Caci, daca tavaleala nu e de calitate, casnicia nu poate rezista. Si tot astfel de femei se plang pe la 30-35 de ani ca nu gasesc nici un barbat bun de maritat.