View Single Post
Vechi 23.11.2013, 22:17:31
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Concertul caritabil După datini, colindăm!

Asociația Studenților Teologi Ortodocși din București organizează pe 12 decembrie, în scop caritabil, concertul „După datini, colindăm!”.

Spectacolul, susținut de grupul psaltic Tronos, de Corul Te Deum Laudamus și de Corul Cantus Domini.„Anul acesta organizăm a treia ediție a Concertului caritabil După datini colindăm, iar fondurile pe care le vom strânge vor fi transformate în bunuri și vor fi date acelorași copii cărora le-am dat și în anii trecuți. Este vorba de copiii de la Centrul social Patriarhul Justinian Marina din cadrul Asociației Diaconia a Patriarhiei Române. Ediția de anul acesta a concertului va fi una specială întrucât ne-am gândit nu doar la copii cărora le vom duce cadouri după acest concert, ci ne-am gândit și la fiecare participant la acest concert. Astfel, am pregătit atât revista Asociației noastre pentru fiecare participant, dar și câte un magnet de frigider care este confecționat de voluntarii asociației”, a declarat pentru TRINITAS TV Petru Deaconu, președintele Asociației Studenților Teologi Ortodocși.

Concertul va avea loc, de la ora 18.30, în sediul Bibliotecii Naționale a României din Bulevardul Unirii, nr 22.