View Single Post
Vechi 24.11.2013, 14:49:32
bogdan81 bogdan81 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Corect este sa spunem ca parintele Arsenie Papacioc a fost initial manipulat in directia ecumenista. In ultimii ani nu a fost de acord nici cu cipul, nici cu neimpartasirea celor care au acte cu cip:

,,Parintele Mihail: Problema actelor cu cip, care urmeaza sa vina, stim cu totii ca nu sunt bune…
Parintele Arsenie: Parinte draga, mai intai [ca] se face zgomot prea devreme. Zgomotul asta este in favoarea dusmanului. Mi-a placut raspunsul Patriarhului Greciei: miroase a 666 in ce fac astilalti. Raspunsul meu e asta: eu n-as primi asa ceva."'

http://www.razbointrucuvant.ro/2010/...ea-dusmanului/
Tocmai, parintele Arsenie, cum ai recunoscut si singura, a spus ca e o gresala sa opresti pe cineva de la impartasanie doar pe motivul ca are act cu cip.
Restul spuselor, ca a fost la inceput ecumenist si ca a fost manipulat de ecumenisti, nu merita comentata.
Stim care a fost primul raspuns al parintelui in legatura cu problema, anume ca e un zgomot prea devreme din care nu profita decat dusmanul.
Mai stim si ce a urmat: drumurile lui Roncea etc. pe la el ca sa-l intoarca la o parere contrara.
E regretabil.